Dobro došli, još bolje Vas našla!

Došli ste na moj blog koji je i dalje još na samom početku, te se nemojte čuditi učestalim promjenama. Ipak zahvalna sam Vam na posjetama i komentarima zato što mi puno znači kada aktivno sudjelujete u nekim mojim pokušajima, komentarima, kritikama.
Ako me slučajno nema neko vrijeme, ne brinite, ubijam se rekreacijom i čekam inspiraciju.
Želim Vam svako dobro!!!!

Pretraži ovaj blog

subota, 1. rujna 2012.

Make over Monikinog studenskog raja

Make over Monikine sobe 

poslije free over

 Poslije mojih već sad prošlih slobodnih dana, a povratkom kući poslije pređenih 1189 km lutanja sa mojom kćerkom i Hondom, angažirala sam poznatog majstora za make over sobe moje kći Monike. 

Evo slavnog, spretnog i poznatog majstora, barem meni!!!! 

Zelić company!

 Po priloženoj slici vidite da je moj husband procvjetao otkad je mene oženio i otkad je i dalje na čeki svoje mirovine. Nikad bolje nije izgledao. Bravo majstore!

Moniku smo iselili u kuhinju, gdje nam je bila i pomoćna radionica.

Ovako je izgledala Monikina soba.







Dok je majstor šmirglo i pripremao zidove, ja sam sređivala ogledalo. Malo šmirglanja laka za raspucavanje, akrilna boja i preko sheme malo frozen gela.




Monikinim novčanim doprinosom kupili smo i tapete, pejzažne, vodootporne tj. mogu se brisati vlažnom krpom, dosta debele, lako za zaljepiti, ali 10 metara košta 200 Kn
Tapete su vintage stil novinskog papira The Times. 
Bilo je tu još puno tople vode sa moje strane, siva boja u doljnjem dijelu zbog Maksa koji se zna počohati po zidu, normalno opet boja koja se može brisati i prati i opet više love, pa stiroporne lajsne koje sam posebno bojala u crvenu akrilnu boju (mješano sa crnim da bih dobila rubin nijansu), vrata bojana u istoj crvenoj boji, police i nosači bojani i lakirani akrilnim bojama, pa rolo zavjese u sličnoj nijansi bijele boje kao soba (nije čisto bijela, zaprljana bijela oker tonerom, da ne bi bilo sterlino), pa onda kad smo zbilja ostali bez love i bez novog laminata, kompromisno kupili tepih. Make over trajao je pet dana s time da je majstor radio od jutra do sutra, a obroke jeo samo kad je već bila frka i to na nekom malom pokretnom stoliću, češće na koljenima!

I EVO JE!




 Monikina Afrika, Egipat i ostali orjentalni radovi (salvetnom tehnikom), opet su našli mjesto i u novom okruženju Monikine sobe.
 Zaboravila sam, radovima se pridružio i naš dobar ratni drug električar Vrba koji je sređivao struju za TV i popravljao utičnice. Hvala ti Vrba pravi si lega.
 Na vrata sam stavila i mali gipsani odljevak okvira koji je rađen kod normalno Jasminke na besplatnoj prezentaciji za članove udruge Škare i kist!!!!!

Bilo je vruče, boje su se sušile svjetlosnom brzinom, majstor je pio radler sa limunom iz frižidera i to Panov dok je bio na akciji sniženja.  Dobra vijest majstor je živ i zdrav, nastavlja sam bojati kuhinju i špajze, ja na žalost krenula na autobus Osijek via Požega, sreća samo je 32 u hladovini.
Za takvu malu sobu trošak nije bio mali ali vjerujte isplatilo se, soba je svijetlija, prozračnija i nekako pravo studenska, samo još fali strudent za stolom KOJI UČI!!!


1 komentar:

  1. Soba je preoriginalna! A što drugo od Vas očekivati! :-)

    OdgovoriIzbriši